Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: مساحت بافت فرسوده در اصفهان از مساحت برخی از کشورهای کوچک بیشتر است، بنابراین نوسازی باید در این مناطق هرچه زودتر اتفاق افتاده و فرسودگی از شهر رخت بربندد.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان، ابوالفضل قربانی امروز (یکشنبه) در سیزدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر با اشاره به انتصاب استاندار جدید اصفهان، او را فردی متعهد و متخصص خواند و اظهار کرد: مجموعه مدیریت شهری تمام توان و تلاش خود را در راستای موفقیت استاندار به ویژه در موضوعات مربوط به اصفهان به‌کار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نیاز است میان استاندار جدید و اعضای شورای شهر جلسه مشترکی تشکیل و با طرح مسائلی که احتیاج به هماهنگی دارد، نقشه راه دقیقی برای چهار سال آینده اصفهان به ویژه شهر ترسیم کرده و روزهای نویدبخشی را برای استان رقم زد.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: مردم و اهالی رسانه دقت داشته باشند شهری که تحویل گرفته‌ایم در درون و اداره آن مشکلات فراوان داشته و آنچه چهار سال قبل تحویل داده شد با آنچه امروز در اختیار است، کاملاً تفاوت دارد.

وی ادامه داد: پدیده دلالیسم در شهرداری مردم اصفهان را رنجیده و آزرده خاطر کرده و حتی گاهی با استفاده از ابزار قانونی انجام می‌شود لذا نهادهای نظارتی در درون و خارج از شهرداری باید با این پدیده زشت مقابله کنند.

قربانی اظهار کرد: درگیری درون سازمانی به شکلی که مجموعه‌های مختلف برای هدف واحد، حرف یکسان ندارند، آفت دیگری است که شهردار اصفهان باید هرچه سریع‌تر به آن سر و سامان دهد، زیرا این امر مانع از به نتیجه رسیدن هرگونه حرکت اساسی توسط مدیریت شهری می‌شود.

وی با بیان اینکه شهرداری اصفهان نزدیک به هفت هزار میلیارد تومان بدهکار است و شاید پس از قید در صورت جلسات بیش از این نیز عدد بدهی‌ها افزایش پیدا کند، گفت: رئیس اسبق شورا در مراسم تکریم و معارفه شهردار در دوره گذشته بدهی شهرداری را ۳۸۰ میلیارد تومان اعلام کرد و در زمان دیگری این عدد یک‌هزار میلیارد تومان و در تاریخ دیگری دو هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان اعلام شد بدین سبب باید به این مسئله ورود جدی شود که روشنگری آن به عهده رسانه‌ها است.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان اضافه کرد: عکس‌هایی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که صندلی‌های سالن اجلاس سران پس از یک بار استفاده از بین رفته است؛ نهادهای نظارتی باید این موضوع را بررسی کنند.

وی اظهار کرد: پروژه‌هایی مانند احداث مسیرهای دوچرخه موجب نارضایتی شده و کسبه، مردم و حتی استفاده کنندگان از آن نسبت به این مسیرها معترض هستند. از طرفی قرار بود ۷۷۷ کیلومتر مسیر دوچرخه ایجاد شود که تنها ۱۵۲ کیلومتر آن هم با ایرادات بسیار احداث شده است.

قربانی اضافه کرد: مقام معظم رهبری از ما انتظار دارند که هرچه سریع‌تر برای انجام خواسته‌های مردم آماده شده و درگیر مقدمات نشویم و به عبارتی توقع مردم و رهبری از ما کار کردن است لذا شهردار اصفهان باید برای تحقق انتظارات شورای شهر اهتمام جدی داشته باشد.

وی تاکید کرد: توسعه باید به دل محلات رفته و سطح خیابان‌ها و درون محلات متفاوت نباشد، طرح‌های نرم افزاری باید در شهر پیاده شود و طرح جامع شهر اصفهان که آینده شهر را روشن می‌کند باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه در برخی از مناطق کم‌برخوردار اگر حتی تمام بودجه شهر اصفهان صرف شود بازهم کم است، افزود: باید طرح‌های محرک توسعه با مشارکت بخش خصوصی برای بهبود مناطق حاشیه‌ای در دستور باشد تا عقب‌افتادگی این مناطق برطرف شود البته به نحوی که منافع بخش خصوصی زیر سوال نرود.

وی با بیان اینکه اصفهان دو هزار و ۲۰۰ هکتار بافت فرسوده ثبت شده دارد در حالی که بافت فرسوده این کلانشهر قطعاً بیش از این مقدار است، گفت: مساحت این بافت در اصفهان از مساحت برخی از کشورهای کوچک بیشتر می‌شود بنابراین نوسازی باید در این مناطق هرچه زودتر اتفاق افتاده و فرسودگی از شهر اصفهان رخت بربندد.

قربانی با تاکید بر لزوم بازنگری در وضعیت مرزی برخی از مناطق در راستای کاهش هزینه‌های شهرداری، ادامه داد: مردم از ما شهری مرتب و منظم را انتظار دارند و باید این ویژگی‌ها بار دیگر به اصفهان بازگردد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان بودجه رئیس شورای اسلامی شهر شورای شهر شهرداری نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان میلیارد تومان بافت فرسوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۱۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز از اراده این کمیته برای رفع فقر از محلات و مناطق کم‌برخوردار این کلان‌شهر خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سیده مریم حسینی با همراهی جمعی از کارکنان شهرداری شیراز، اعضای قرارگاه محرومیت‌زدایی احمدبن موسی (ع) و خبرنگاران و عکاسان رسانه‌های ملی و استانی از تعدادی منازل، بازسازی و نوسازی شده منطقه کم‌برخوردار در چند محله بافت تاریخی و مهدی‌آباد بازدید و از نزدیک به بررسی روند اجرای تفاهم‌نامه سه‌جانبه محرومیت‌زدایی پرداخت.

وی افزود: براساس تفاهم‌نامه سه‌جانبه میان شورای اسلامی شهر، شهرداری شیراز و قرارگاه محرومیت‌زدایی احمدبن موسی(ع) سپاه فجر فارس باید یک‌هزار خانه در 40 محله محروم شناسایی و احیا شود تا با این کار محرومیت‌زدایی در این مناطق احیا شود.

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه خانه‌های مورد نظر توسط یاوران و معتمدین محله، گروه‌های جهادی، پایگاه‌های مقاومت بسیج و ... شناسایی و بعد نیرو‌های جهادی و کارشناسان شورای اسلامی شهر به منزل مورد نظر مراجعه و در رابطه با واجد شرایط بودم آن تحقیق می‌کنند.

حسینی بیان کرد: پس از شناسایی و تأیید، منازل محروم نیازسنجی و در فهرست محرومیت‌زدایی قرار می‌گیرند و کار با همکاری نیرو‌های جهادی برای احیای آنها آغاز می‌شود. این خانه‌ها به قدری فرسوده و نامناسب هستند که فقر آنها، محله را آزار می‌دهد و با درست کردن این خانه‌ها امنیت محله هم افزایش می‌یابد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اهمیت حضور خیرین در زمینه محرومیت‌زدایی از چهره شهر در خصوص برخی بند‌های تفاهم‌نامه سه جانبه اظهار کرد: بر اساس این تفاهم. نامه سه جانبه قرار شد یک هزار خانه در 40 محله محروم شناسایی و 500 خانه توسط شهرداری و 500 خانه توسط قرارگاه محرومیت زدایی احمدبن موسی(ع) احیا و بازسازی شود.

حسینی گفت: بر این اساس قرار شد به طور میانگین برای هر منزل 60 میلیون تومان هزینه شود که 15 میلیارد تومان سهم شهرداری و 15 میلیارد تومان سهم قرارگاه تعیین شد که سپاه بیشتر نسبت به احیای خانه‌های اطراف شهر و شهرداری نسبت به محرومیت‌زدایی از منازل درون شهر اقدام کردند. امسال سهم هر کدام از طرفین 30 میلیارد تومان تعیین شده و قرار است یک هزار منزل نیز امسال از محرومیت خارج شوند.

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اجرای این طرح در تمامی مناطق یازده‌گانه شهرداری این کلان‌شهر اضافه کرد: در این راستا در کل مناطق یازده‌گانه از یاوران شورا خواستیم منازل محروم را شناسایی کنند و بعد نسبت به تایید آغاز طریق بخش‌های مرتبط، اقدام می‌شود.

حسینی افزود: مسأله اصلی ما در این راستا برخی کار‌های عقب افتاده است که در گذشته انجام نشده و به امروز افتاده است، مانند خانه‌های فرسوده‌ای که در برخی نقاط مانند بافت تاریخی برجامانده و امروز به معضلی برای این محل تبدیل شده است، چراکه انجام اموری مثل سنگ‌فرش برخی معابر که امروز برای آن تصمیم‌گیری شده جزو کار‌های روزمره است.

وی با اشاره به وجود انبوه منازل فرسوده و محروم در بافت تاریخی و مشکل ساخت‌وساز در این بافت گفت: بنابر آمار غیر رسمی در منطقه تاریخی فرهنگی، بیش‌از 100 خانه میراثی داریم که احیا و نوسازی آنها مشکل است و علاوه بر مشکل نوسازی و مقاوم‌سازی وجود این منازل باعث مشکلات بهداشتی زیادی نظیر سالک شده که مردم بافت را تهدید می‌کند.

 رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز در خصوص مشکل برخی از منازل اجاره‌ای نیز گفت: البته ما این مشکل را در سعدی هم داشتیم که برخی صاحبخانه‌ها به دلیل مشکل محله، منازل خود را به قیمت کمتری اجاره دادند و خود در یک محله دیگر منزلی را اجاره کرده‌اند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به ارائه برخی تسهیلات برای محرومیت‌زدایی محلات کم برخوردار بیان کرد: ما سعی داریم که صاحبان این منازل هم برای نوسازی و بهسازی منزل خود و حتی بازگشت به بافت سعدی ترغیب شوند و در این راستا، لایحه‌ای برای تسهیل ارائه شده تا حتی اگر بخواهند منزل خود را مرمت کنند، نیاز به پرداخت هزینه پروانه و پایان کار هم نباشد. معتقدیم با مرمت این منازل اعتبار و امنیت محله را افزایش می‌دهیم.

انتهای پیام/424/

دیگر خبرها

  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!