Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@10:43:59 GMT

افتتاح پروژه اسنوا تک در ناحیه فناوری دانشگاه اصفهان

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۸۴۵۴۷

افتتاح پروژه اسنوا تک در ناحیه فناوری دانشگاه اصفهان

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، صبح امروز سورنا ستاری معاون علمی فناوری رئیس جمهور پروژه گسترش آزمایشگاه مرکزی دانشگاه اصفهان را افتتاح کرد، هزینه این پروژه بالغ بر ۳۵ میلیارد ریال با کارفرمایی معاونت اداری و مالی دانشگاه و نظارت دفتر فنی طرح‌های عمرانی دانشگاه و پیمانکاری شرکت رها گستر چهل ستون به اتمام رسید، سپس به بازدید از دانشکده علوم تربیتی و آزمایشگاه‌های شناختی آن پرداخت در ادامه در افتتاح پروژه مرکز اسنوا تک در ناحیه نوآوری دانشگاه اصفهان با هزینه بالغ بر ۱۱۰ میلیارد ریال و پیمانکاری شرکت ایده سازان اسکانده و شرکت خاک ساز گستر نوین پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هوشنگ طالبی اظهار داشت: تاکید ما برای پذیرش شرکت ها نوآوری بود، شرکت‌هایی که صنعت را خرید می‌کرند الان صحبت از نوآوری می‌کنند و این بزرگترین فرهنگ سازی و دستاور جدید در این زمینه است، آزمایشگاه مرکزی اصفهان بزرگترین آزمایشگاه در منطقه مرکزی و جنوب شرقی کشور است، با هزینه‌های انجام شده توانستیم ساختمان را گسترش دهیم و در حال حاضر مساحت آزمایشگاه ۲.۵ برابر شده است، یکی از تجهیزات جدید اکس پی اس بود که با کمک معاونت علمی و فناوری راه اندازی شد، این دستگاه علاوه بر اینکه می‌تواند تحقیقات را سامورت کند به بخش بیرونی در زمینه‌های مختلف فنی می‌تواند سرویس بدهد البته این دستگاه اکسسوری‌های جدیدی نیاز دارد.

جواد راستی اظهار داشت: ۱۴ درصد از محل دانشگاه به ناحیه نوآوری اختصاص داده شده است با مراکز، رشد و کارآفرینی و نوآوری صنایع و سرگرمی، علوم انسانی ودیگر مراکز در حال احداث و برنامه ریزی است، تعامل با شرکت‌های خصوصی و مدل ساده‌ی رهن و اجاره انجام شده است، بسیار مهم است که افرادی که وارد این حوزه می‌شوند با تجربه باشند و با محیط‌های پویا آشنا باشند، طی ۱۵ ماه گذشته با ۲۰ مجموعه مذاکره کردیم که ۶ قرارداد آن در حال نهایی شدن است، اعتبار کلی آن ۴ میلیارد تومان بود.

رئیس نوآوری دانشگاه اصفهان تصریح کرد: فاز یک نوآوری با ۵ هزار متر مساحت و هزینه ۱۵ میلیارد تومان و ۵ میلیارد تومان از سمت معاونت دریافت شد، فاز دوم به مساحت ۸ هزار متر با اعتبار ۳۵ میلیارد تومان و ۱۵ میلیارد تومان حمایت معاونت، فاز سوم با مساحت ۴ هزار متر و اعتبار کلی ۱۲ میلیارد تومان، فاز چهارم در رستوران یاس سابق با مساحت ۳ هزار متر و اعتبار ۱۰ میلیارد تومان در حال برنامه ریزی و احداث است.

انتهای پیام/۶۳۱۲۱/ص۱۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه اصفهان دانشگاه اصفهان میلیارد تومان هزار متر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۴۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید

براساس تصمیمات کلان دولت در زمینه زنجیره فولاد در سال 1368، هفت طرح ملی فولاد در 7 منطقه کشور راه‌اندازی شد که شرکت فولاد بافت، یکی از پروژه‌های این طرح بزرگ ملی است.

فاز اول شرکت احیا استیل بافت

طرح فولاد بافت شامل دو فاز 1 و 2 می‌شود. تاکنون در فاز یک، موفق به احداث واحد تولید آهن اسفنجی با ظرفیتی معادل 800 هزار تن در سال و با کمک فناوری احیای مستقیم PERED به روش ایرانی (افتتاح‌شده در آبان 1398) شده است.

ارزش فاز یک شرکت احیا استیل بافت، بالغ بر 120 میلیون یورو است. با تولید ویژه خود نه‌تنها موفق شده اقتصاد و تولید کشور را متحول کند، بلکه صدها نیروی جوان را به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم به سرکار آورده است.

همان‌طور که اشاره شد، محصول شرکت احیا استیل بافت، آهن اسفنجی است. گندله سنگ آهن ماده اولیه کارخانه فولاد بافت است و توسط مجموعه‌های داخلی تامین می‌شود. این محصول واسطه‌ای بوده که پس از تولید، به‌عنوان ماده اولیه توسط کارخانجات تولیدکننده شمش آهن به مصرف می‌رسند.

شرکت احیا استیل بافت، تنها در 4 سال فعالیت خود نه‌تنها به ظرفیت اسمی خود دست پیدا کرده، بلکه موفق به تولیدی تا 4% بیش از ظرفیت پیشین شده است. فولاد بافت هم‌اکنون نیز، در پی راه‌اندازی فاز دوم تولیدات خود است.

فاز دوم شرکت استیل بافت

فاز دوم این شرکت، مطابق با روند فاز یک متمرکز بر تولید آهن اسفنج با 800 هزار تن ظرفیت خواهد بود. سرمایه‌گذاری این فاز، چیزی در حدود 4 هزار میلیارد تومان برآورده شده و همان‌طور که در گذشته وعده داده شده بود، فاز دوم تولید آهن اسفنجی این شرکت در اردیبهشت ماه سال 1403 آغاز به کار خواهد کرد.

همان‌طور که در فاز یک، تولید خیره‌کننده و درخشانی از این شرکت فولادی در اقتصاد و تولید کشور دیدیم، پیش‌بینی می‌شود در فاز 2 نیز نتایج مثبت و شایان‌توجهی را شاهد بوده و جوانان مستعد و تحصیل‌کرده بیشتری را در سراسر کشور، مشغول به کار ببینیم.

سخن پایانی

شرکت احیا استیل فولاد بافت، یکی از 7 شرکت فولادی برتر کشور است که تنها در فاز اول تولیدات خود توانسته به ظرفیت 800 هزار تن در سال دست پیدا کرده و چیزی در حدود 4% بیشتر از ظرفیت ازپیش‌تعیین‌شده نیز تولید کند.

فاز دوم تولید آهن فولاد نیز، به‌زودی در زمینه تولید آهن اسفنجی با ظرفیت اسمی 800 هزار تن در سال، با پشتوانه 4 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری، راه‌اندازی خواهد شد. تولیدات این شرکت فولادی را می‌توان نقطه عطفی در رشد اقتصاد، تولید و اشتغال‌زایی در کشور دانست. با افتتاح فاز دوم فولاد بافت اشتغال‌زایی این پروژه به 5500 فرصت مستقیم و غیرمستقیم افزایش خواهد یافت.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

دیگر خبرها

  • از اینوتکس ۲۰۲۴ بیشتر بدانید
  • پروژه‌های عمرانی و زیست محیطی نصف جهان در صف افتتاح
  • آرزوهای دیرینه اصفهانی‌ها در ریل افتتاح پروژه‌های عمرانی و زیست‌محیطی شهر زندگی
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به قم سفر کرد
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید