Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@20:38:14 GMT

۲۰ درصد مساحت اصفهان را بافت فرسوده است

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۱۵۷۸۱

۲۰ درصد مساحت اصفهان را بافت فرسوده است

سرپرست اداره عمران و بهسازی استان گفت: ۱۴ هزار هکتار از کل مساحت اصفهان را بافت‌های فرسوده تشکیل می‌دهد.

امیر زاغیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با بیان اینکه بیش از ۱۴ هزار هکتار معادل ۲۰ درصد از کل مساحت شهرهای استان را بافت‌های فرسوده تشکیل می‌دهد، اظهار کرد: جمعیت ساکن در محلات ناکارآمد استان بیش از یک میلیون و ۶۲۰ هزار نفر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برای نوسازی بافت‌های فرسوده بر مبنای ماده ۵۹ از قانون برنامه ششم توسعه، وزارتخانه‌ راه و شهرسازی مکلف است نسبت به احیا، بهسازی، نوسازی و مقاوم سازی سالانه حداقل ۲۷۰ محله اقدام کند، افزود: ستاد ملی شهری بر حسب گونه‌های مختلف ناکارآمد میانی، تاریخی و سکونت‌گاه غیر رسمی و پیشینه روستایی با رویکرد محله محور اقدام خواهد کرد.

سرپرست اداره عمران و بهسازی شهری اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان با بیان اینکه بافت‌های ناکارآمد استان بیش از ۱۰ درصد بافت‌های کشور را تشکیل می‌دهد، افزود: سالانه بیش از ۲۷ محله  سطح استان در برنامه‌های اجرایی بازآفرینی قرار می‌گیرند.

زاغیان با بیان اینکه برای نوسازی بافت‌های فرسوده مشکلاتی وجود دارد که در حال ساماندهی آنها هستیم، افزود: هر شهرستان برنامه‌ای تحت عنوان برنامه جامع مشترک بازآفرینی شهری پایدار دارد که مطابق با برنامه ششم توسعه در چارچوب اقتصاد مقاومتی در حال تدوین است.

وی با بیان اینکه برنامه‌ها با هدایت اداره کل راه و شهرسازی بر اساس سهم دستگاه‌های اجرایی عضو ستادهای استان و شهرستان تخمین زده می‌شود افزود: پروژه‌های مصوب در جلسات ستاد قابل انجام است.

سرپرست اداره عمران و بهسازی استان با بیان اینکه جهت تشویق مردم به نوسازی بافت‌های فرسوده برنامه‌هایی در دستور کار داریم، افزود: برای نوسازی محلات ناکارآمد و مقاوم سازی بافت‌های تاریخی تسهیلات ودیعه مسکن را در نظر گرفته‌ایم.

زاغیان با بیان اینکه دفاتر تسهیل‌گری و نهاد توسعه در محلات (شهرضا) ایجاد شده، افزود: این اقدام برای آشنایی ساکنین بافت‌های ناکارآمد با قوانین و امتیازاتی است که در صورت نوسازی برخوردار می‌شوند.

وی با بیان اینکه طبق ماده ۱۶ قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن، دولت موظف است  که ۱۰۰ درصد تخفیفات توسط شهرداری‌ها در صدور پروانه ساختمان را پرداخت کند، افزود: برای این منظور در سال گذشته ۲۴ میلیارد تومان در استان پرداخت شد و در سال جاری هم تخلفات صدور پروانه توسط شهرداری‌ها در برنامه اجرایی قرار دارد.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بافت فرسوده جمعیت اصفهان اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۱۵۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۵هکتار اراضی کشاورزی چهارباغ آزاد سازی شد

جهاد کشاورزی شهرستان چهارباغ اعلام کرد: تغییر کاربری غیرمجاز ۱۷۵ هکتار از اراضی دولتی جلوگیری شد.

سعید محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در البرز با تاکید بر اهمیت مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز در حیطه وظایف سازمان جهاد کشاورزی، اظهار کرد: طی آخرین عملیاتی که از سوی از اداره صورت گرفت ۱۷۵ هکتار از اراضی تصرف شده چهارباغ آزاد سازی شد.

مدیر اداره جهادکشاورزی چهارباغ ادامه داد: این تغییر کاربری‌ها در روستای «قوهه» بخش مرکزی در حال وقوع بود که با حضور نماینده دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان، مدیریت جهاد کشاورزی، عوامل نیروی انتظامی، یگان امداد، کلانتری‌های تابعه و با همکاری شهرداری چهارباغ و ادارات خدمات رسان برق و گاز نسبت به اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون مقابله با تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی اقدامات مقتضی به انجام رسید.

محمدی ارزش اراضی که از تغییر کاربری آن جلوگیری شده را حدود ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان عنوان کرد.

وی با بیان اینکه این اراضی در ۱۶۰ قطعه تعریف شده بود، اضافه کرد: در خصوص دیوارکشی غیرمجاز، ویلا و بنای غیرمجاز در حال ساخت، دپوی مصالح، استخر و محوطه سازی اقدامات قانونی انجام شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان چهارباغ افزود: بنای غیرمجاز در حال ساخت ۱۲ مورد به مساحت تقریبی ۳۵۰۰ مترمربع، دپوی مصالح ۵۰ مورد مساحت تقریبی ۱۱۰۰۰ مترمربع و استخر ۹ مورد به مساحت تقریبی ۱۵۰ مترمربع تخریب و آزادسازی شد.

به گفته محمدی محوطه سازی ۴۵ مورد به مساحت تقریبی ۷۵۰۰ مترمربع، که اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها نسبت به مستحدثات غیرمجاز مذکور صورت پذیرفت؛ همچنین تعداد ۶ انشعاب برق غیر مجاز و ۷ مورد انشعاب گاز غیر مجاز با همکاری عوامل محترم اداره خدمات رسان برق و گاز قطع و جمع آوری شد.

کد خبر 750867

دیگر خبرها

  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • ۱۷۵هکتار اراضی کشاورزی چهارباغ آزاد سازی شد
  • آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی